Posts by Arkadiusz Kandzia
-
-
Dziękuje jeszcze jedno pytanko, jak gram na kemperku na słuchawkach mam w miarę fajne brzmienia ustawione i jest ok, ale na próbach kiepsko brzmi. Podpinam go pod paczkę Marshall 1960A i powiem nie gada to fajnie, podpoiłem u kolegi do Orange ppc-412ad i było lepiej ale dalej to nie jest to. Zastanawiam się czy oryginalna paczka z Kempera nie gadała by lepiej, jeśli możesz to doradź na jakiej paczce najlepiej zabrzmi kemper
z góry dziękuje
-
Cześć twoje wskazówki dla mnie bez cenne, zacząłem kombinować z kemperem i malutkimi kroczkami do przodu
Możesz podpowiedzieć jak podpiąć kempera żeby działał jak interfejs, nie wiem czy jest w ogóle taka możliwość ?
Pozdrawiam
-
Bardzo dziękuje, musze nad nim posiedzieć, problem polega na tym że miałem przerwę w graniu około 15lat, i powracając do grania wszystko się pozmieniało, sprzęt itd. biorę się za kręcenie gałami.
Jeszcze raz bardzo dziękuje
-
Cześć dzięki za informację, a może wiesz jak przerzucić z browse na mode ? mam go dopiero parę tygodni, ale dalej jestem jak dziecko we mgle
-
-
Czekej chopie bo nie nadążam , a konkretnie to jak brzmi pytanie :)), knefel ustawiony zaraz po stroiku
-
Cześć Panowie i Panie, jestem szczęśliwym posiadaczem Kemper Profiler PowerHead, sprzęcik ogólnie jest ok, ale mam problem z zbyt długa zwałką przełączania brzmień. w sensie, reakcja na wciśnięcie guziczka w sterowniku a przełączeniem się brzmienia.
Szanowna ekipo macie jakiś pomysł ? może kabel do sterownika nie taki, a może coś w ustawieniach ?
Jeśli ktoś może pomóc to bardzo proszę