I have exactly the same experience, I bought a specific OwnHammer IR's, even the free worst-sounding profile started to sound professional.
My advice is, don't waste your money on paid profiles, invest in good IR's and combine with free profiles.
I have exactly the same experience, I bought a specific OwnHammer IR's, even the free worst-sounding profile started to sound professional.
My advice is, don't waste your money on paid profiles, invest in good IR's and combine with free profiles.
Hello,
I also had a similar problem for several weeks. Every once in a while when I turn on the Kemper Stage, the sound is weak, thin, fuzzy on all profiles. I then have to turn off the Stage and turn it on again to make the problem disappear. Do you have any official response to this from the Kemper team?
LOL właśnie ją chcę sprzedać jasne że jest taka możliwość.
Hej, jest tu jakaś opcja wiadomości prywatnej?
Hej u mnie gra Yamaha DXR10, czasem dobrze, czasem tak sobie. Miałem Kabinet (paczkę 1x12 Kempera) ale zwróciłem. Pozdrawiam z WW.
Hejka, rozglądam się cały czas za aktywną kolumną, czy byłaby opcja przetestować Twoją Yamahę DXR10?
Napisz proszę czy jest taka opcja - może jakieś spotkanie u mnie lub u Ciebie.
Pozdrawiam
Hejka,
Bardzo dziękuję, właśnie o to mi chodziło.
Pozdrawiam
Hejka,
może głupie pytanie, ale nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi.
Mam zapisane w "Performance mode" pięć różnych profili wzmacniaczy pod
pięcioma kolejnymi Performance'ami (masło maślane), czy można zaprogramować Kempera tak, że
przy każdym przełączeniu Performance - strzałka w górę lub w dół aktywował się SLOT1 w każdym RIG-u?
Przełączając Performance muszę nacisnąć strzałkę w górę lub w dół i dodatkowo wybrać np SLOT1 a chciałbym
aby działo się to z automatu.
PS. Jestem użytkownikiem Profiler Stage.
Z góry dzięki za info.
Pozdrawiam wszystkich.
Witam wszystkich bardzo serdecznie.
Stałem się posiadaczem wersji Profiler Stage.
Mam pytanko, czy ktoś z Was grał na Kemperze podłączonym do aktywnej kolumny Head Rush 108 lub 112.
Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś aktywa - ten wydaje się przystępny cenowo.
Pozdrawiam z okolic Warszawy.